Blijf op de hoogte
Hoe wil jij geïnformeerd worden over de activiteiten van Brood Depot? Er zijn meerdere mogelijkheden. Jouw keuze geef je door via het contactformulier hieronder.
- Broodjesberichten via e-mail of Whatsapp. Je ontvangt 1x per 4 weken informatie en melding van de eerstvolgende bakdag.
- Workshop e-mail (niet via whatsapp) met de nieuwste workshopdata.
- De Incidentele Bakker* via whatsapp (niet via e-mail), met updates over Extraatjes en nieuw ontwikkelde broden.
De Incidentele Bakker *
Naast Bakdagen en Workshops worden tussendoor Extraatjes gebakken. Dat kunnen broden zijn met bijzondere ingrediënten zoals het Paprika- & chilibrood, of misschien juist een klassieker als Gewoon Goed Volkoren of Franse stokbroden.
Soms is het snoeperig bakwerk, zoals (desem) bananenbrood of (desem) wortelmuffins.
Maar het kan ook een nieuw ontwikkeld brood zijn wat ik graag wil voorleggen. Kortom, er kan van alles voorbij komen waar je misschien zin in hebt of nieuwsgierig naar bent.
Bakwerk van de Incidentele Bakker wordt kort (één dag) vooruit aangekondigd via Whatsapp. Meld je aan via het contactformulier.
Bakkersinspiratie voor ondernemers
Heb je zelf een bakkerij of horecazaak en wil je onderzoeken of desembrood een geschikt product is om toe te voegen aan je assortiment? Ik denk graag met je mee.
Wil je vanuit ondernemersperspectief een privé workshop volgen of afgestemd advies om in jouw bedrijf een naar eigen smaak en idee ontwikkeld desembrood aan het aanbod toe te voegen? Neem contact op via het contactformulier.
Cateraars die een brood willen bestellen voor een specifieke gelegenheid kunnen mailen. Minimale afname is 12 (groot)broden. In verband met planning en afstemming neem je minimaal 4 weken vooraf contact op.
Meedraaien in de bakkerij
Wil je een dagdeel meedraaien in de bakkerij? Dat kan. Geef aan wat je zou willen weten en doen, en we bespreken samen wat haalbaar is. Sowieso verwacht ik dat je al wel ervaring met desembrood bakken hebt.
Een dagdeel meedraaien is niet hetzelfde als een workshop volgen, maar je zult na afloop zeker een ervaring rijker zijn.
Contactformulier
Wil je je aanmelden voor de wekelijkse Broodjesberichten, de Workshop-mailing of de Incidentele Bakker?
Wil je een bestelling plaatsen buiten de bestelpagina om?
Geef het door via onderstaand formulier en ik neem contact met je op.
Whats-app en e-mail
Brood Depot is telefonisch niet zo heel goed bereikbaar. Tijdens het kneden en bakken of verkopen is er weinig gelegenheid de telefoon te beantwoorden.
De bakkerij is via e-mail of whatsapp beter bereikbaar. Zodra ik in de gelegenheid ben reageer ik op je bericht.
E-mailadres: contact@brooddepot.nl
Telefoonnummer voor Whatsapp: 06 19573560
Brood Depot is aangesloten bij de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV)
Volg Brood Depot op social media
Blijf op de hoogte
Hoe wil jij geïnformeerd worden over de activiteiten van Brood Depot? Er zijn meerdere mogelijkheden. Jouw keuze geef je door via het contactformulier hieronder.
- Broodjesberichten via e-mail of Whatsapp. Je ontvangt 1x per 4 weken informatie en melding van de eerstvolgende bakdag.
- Workshop e-mail (niet via whatsapp) met de nieuwste workshopdata.
- De Incidentele Bakker* via whatsapp (niet via e-mail), met updates over Extraatjes en nieuw ontwikkelde broden.
Contactformulier
Wil je je aanmelden voor de wekelijkse Broodjesberichten, de Workshop-mailing of de Incidentele Bakker?
Wil je een bestelling plaatsen buiten de bestelpagina om?
Geef het door via onderstaand formulier en ik neem contact met je op.
Whats-app en e-mail
Brood Depot is telefonisch niet zo heel goed bereikbaar. Tijdens het kneden en bakken of verkopen is er weinig gelegenheid de telefoon te beantwoorden.
De bakkerij is via e-mail of whatsapp beter bereikbaar. Zodra ik in de gelegenheid ben reageer ik op je bericht.
E-mailadres: contact@brooddepot.nl
Telefoonnummer voor Whatsapp: 06 19573560
De Incidentele Bakker *
Naast Bakdagen en Workshops worden tussendoor Extraatjes gebakken. Dat kunnen broden zijn met bijzondere ingrediënten zoals het Paprika- & chilibrood, of misschien juist een klassieker als Gewoon Goed Volkoren of Franse stokbroden.
Soms is het snoeperig bakwerk, zoals (desem) bananenbrood of (desem) wortelmuffins.
Maar het kan ook een nieuw ontwikkeld brood zijn wat ik graag wil voorleggen. Kortom, er kan van alles voorbij komen waar je misschien zin in hebt of nieuwsgierig naar bent.
Bakwerk van de Incidentele Bakker wordt kort (één dag) vooruit aangekondigd via Whatsapp. Meld je aan voor de meldingen via het contactformulier.
Bakkersinspiratie voor ondernemers
Heb je zelf een bakkerij of horecazaak en wil je onderzoeken of desembrood een geschikt product is om toe te voegen aan je assortiment? Ik denk graag met je mee.
Wil je vanuit ondernemersperspectief een privé workshop volgen of afgestemd advies om in jouw bedrijf een naar eigen smaak en idee ontwikkeld desembrood aan het aanbod toe te voegen? Neem contact op via het contactformulier.
Cateraars die een brood willen bestellen voor een specifieke gelegenheid kunnen mailen. Minimale afname is 12 (groot)broden. In verband met planning en afstemming neem je minimaal 4 weken vooraf contact op.
Meedraaien in de bakkerij
Wil je een dagdeel meedraaien in de bakkerij? Dat kan. Geef aan wat je zou willen weten en doen, en we bespreken samen wat haalbaar is. Sowieso verwacht ik dat je al wel ervaring met desembrood bakken hebt.
Een dagdeel meedraaien is niet hetzelfde als een workshop volgen, maar je zult na afloop zeker een ervaring rijker zijn.
Brood Depot is aangesloten bij de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV)