Jalapeno peper groen, Brood Depot, desembrood, Westernieland, Het Hogeland

Lokaal samenwerken

Ik ben van het uitproberen, van het ontdekken en het experimenteren. Daar zit een groot deel van het plezier, voor mij als bakker. Sowieso zijn goede ideeën er om verkend te worden en als het even kan ook daadwerkelijk te realiseren. En wat is er leuker dan dat samen met anderen te doen. Wat en hoe? Dat hangt er helemaal van af. Wat mij betreft is alles mogelijk zolang het maar raakvlakken heeft met wat ik doe: ambachtelijk brood bakken met respect voor mens en natuur.

  • Heb je een plan en hoort daar een goed brood bij?
  • Heb je een idee voor een eigen brood voor je bed & breakfast, cateringbedrijf of restaurant?
  • Wil je onderzoeken of we door krachten te bundelen een grotere bijdrage kunnen leveren aan een duurzame lokale voedselproductie?
  • Of ...

Ik praat er graag verder met je over.

Maar het mag wat mij betreft ook best wat groter of abstracter. Misschien loop je met een plan rond dat je in je eentje nooit zou aandurven of aankunnen, ook daar ben ik in geïnteresseerd. Als het maar om iets gaat dat een bijdrage levert aan een mooiere wereld.

Wat ik belangrijk vindt? In de eerste plaats dat we lekker brood kunnen eten. Brood dat op een ambachtelijke manier is gemaakt. Ik wil dat brood zo bakken en verkopen dat ik voedsel- en grondstoffenverspilling tegen ga en een positieve bijdrage lever aan een duurzame voedselproductie. Ik doe m’n best maar wat ik zeker weet is dat ik dat niet in m’n eentje kan.

Samen aan de slag om het anders, beter en zeker ook leuker te doen… daar ben ik voor in. Dus kom maar op met die ideeën!